Kind en Jongeren team Haarlemmermeer

24 uur

Teamleider Kind- en Jongerenteam Hoofddorp

Je nieuwe functie

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren teamleider Jeugdhulp. Weet jij als geen ander hoe je een team aanstuurt, maar vooral ook samenbrengt en professionaliseert? Vind je het een uitdaging om met het team complexe clientvragen vanuit de Jeugdhulp op te pakken? En ken je het speelveld binnen de Jeugdhulp? Dan zoeken wij jou!

Dit ben jij

Je bent een ervaren teamleider die aandacht heeft voor de medewerkers en dezelfde betrokkenheid voelt bij de inhoud van het werk. De bedrijfsmatige insteek staat voorop, als ook het meenemen van mensen en het laten zien wat we doen. Als leidinggevende geef je op een coachende manier leiding aan het team, je hebt oog voor de ontwikkeling van de medewerkers en je faciliteert het team op een manier waarop alle medewerkers goed hun werk kunnen doen. Je geeft richting en bent verbindend, open en transparant. Je bent in staat om een veilige werkomgeving te creëren, waarin iedereen zichzelf kan zijn en elkaar positief waardeert.

Dit ga je doen

Je geeft dagelijks leiding aan circa 16-18 bevlogen medewerkers. Onze hulp wordt integraal, vanuit Jeugdzorg en GGZ vormgegeven. Het gaat om een team in opbouw waarin verbinding vinden met elkaar centraal staat.
Het resultaatgericht sturen waaronder gerichte aandacht voor productiviteit van de medewerkers is een vast onderdeel van je werk. Je geeft kaders en sturing waar nodig.
Je draagt verantwoordelijkheid voor het wachtlijstbeheer en bent een vraagbaak voor de afdeling. Integraal management is voor jou een bekende manier van aansturen. Uiteraard wordt ook een beroep gedaan op jouw overstijgende kwaliteiten om mee te denken over organisatie ontwikkelingen, zowel inhoudelijk als bestuurlijk. Daarnaast werk je nauw samen met enthousiaste ketenpartners. Haarlemmermeer is een groeiregio waar kansen zien en ondernemen een uitdaging voor jou moeten zijn.
Inhoudelijk ligt de sturing- en ontwikkelkracht met name bij de mensen die de dagelijkse behandelingen vorm en inhoud geven. Klinisch Psychologen vormen de spil in dat web. Zij zijn de sturende factor als het gaat om de inhoud. Je vormt met hen een tandem.

Wat staat je te wachten

  • Samen met je andere teamleiders lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en optimalisatie van de integrale jeugdzorg
  • Salaris conform de CAO Jeugdzorg, schaal 11 min € 3834,03 max €6206,38 bruto per maand op fulltime basis. Afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals FiscFree
  • Ruimte om Hybride te werken

Wat vragen wij en natuurlijk onze cliënten van jou

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de zorg
  • Je hebt al meerdere jaren gewerkt als leidinggevende in de zorg, ervaring in de GGZ is een pré
  • Je stimuleert de samenwerking tussen jouw team en de andere teams binnen Kenter en relevantie ketenpartners
  • Je stuurt resultaatgericht aan op een financieel gezonde afdeling

Over je nieuwe Team

Het Kind- en Jongerenteam Hoofddorp, is een team dat integrale hulp biedt, bestaande uit GGZ en Opvoedhulp. Het multidisciplinair team, samengesteld uit ambulant hulpverleners, psychiater, basis-, GZ- en klinisch psychologen en orthopedagoog-generalisten geeft zorg op maat aan de cliëntengroep tussen 0 en 23 jaar en hun gezinnen. De problematiek van de doelgroep is zeer uiteenlopend. De werkervaring varieert, een deel is recent gestart, en een deel is opleideling tot GZ- of klinisch psycholoog. Onderlinge betrokkenheid, openheid en toegankelijkheid zijn kernwaarden die het team belangrijk vindt.

Over je nieuwe werkgever

Kenter Jeugdhulp ondersteunt en begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe problematiek. 450 collega’s zetten zich elke dag in omdat ze erin geloven dat alle kinderen en jongeren recht hebben op maximale ontwikkelingsmogelijkheden. Kenter onderscheidt zich door een sterke combinatie van Jeugd GGZ en Opvoedhulp. Dat betekent dat Kenter een compleet aanbod heeft om cliënten optimaal te kunnen ondersteunen. Wij werken vanuit vijf locaties in de regio Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer, Amstelland en de IJmond.

Bel of mail ons!

Heb je nog vragen over de functie of wil je meer informatie over Kenter? Bel, mail of app Jeannette Fregeres, interim tealmeider via jeannettefregeres@kenterjeugdhulp.nl of via 06-42511046, of Daphne Veldhuis, recruiter via daphneveldhuis@kenterjeugdhulp.nl of 06-41039739.

 

Referentienummer:
2024-026
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
13-10-2024
Startdatum:
12-09-2024
Locatie:
Hoofddorp
Contactpersonen:
Jeannette Fregeres
mobiel: 06-42511046
Bedrijfspagina:
http://kenterjeugdhulp.nl/
Terug naar boven