Cluster Verblijf

24-36 uur

Interim Teamleider woongroepen

Je nieuwe functie

Als tijdelijk Teamleider sta jij voor de belangrijke taak om de bevlogen jeugdzorgwerkers van de teams Hera, Leidsevaart en Athena te inspireren en te ondersteunen in hun dagelijkse werk met en voor de jeugdigen in de groep. Zij werken daarbij enthousiast samen met ouders, scholen en ketenpartners. Voor jou is leidinggeven coachen en je bent hierbij gericht op een optimale samenwerking door alle betrokkenen.
Jouw uitdaging ligt in het verder vormgeven van de hulp die wij bieden middels de behandeling en begeleiding in de groep. Je werkt hiervoor nauw samen met de gedragswetenschappers van de teams Ons gezamenlijk doel is overduidelijk: de allerbeste hulp leveren aan onze cliënten.

Wat staat je te wachten

  • Een team en cluster in ontwikkeling met gepassioneerde en betrokken collega’s
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, schaal 11 (min € 3834,03 en max € 5793,72 bruto per maand op fulltime basis)
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een half jaar
  • Goede ondersteuning, vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om te doen waar je echt goed in bent

Wat vragen wij en natuurlijk onze cliënten van jou

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de zorg
  • Je hebt al eerder een aantal jaar met veel plezier gewerkt als teamleider of coördinerende verantwoordelijkheden binnen een groter team uitgevoerd
  • Je stimuleert de samenwerking tussen jouw team en de andere teams binnen Kenter
  • Jouw collega’s kunnen op je bouwen voor wat betreft overzicht houden, organiseren, heldere kaders aangeven en innoveren
  • Je draait mee in het consignatierooster

 

Over je nieuwe Teams

In Oriëntatiegroep Hera verblijven 8 jongeren van 12 tot 18 jaar die per direct zijn aangewezen op 24-uurshulp waarbij het toekomstperspectief onduidelijk is. Vanuit de oriëntatiegroep wordt onderzocht of terugkeer naar het eigen gezin/netwerk op zo kort als noodzakelijke termijn te realiseren is. Als dat niet het geval is, wordt onderzocht wat dan wel een passende vervolg kan zijn. Er wordt nauw samengewerkt met ambulante hulpverlening en eventueel met GGZ-hulpverlening.
Athena biedt 24-uurszorg aan 6 jeugdigen van 13-18 jaar met ernstige gedrags- en/of emotionele problematiek samenhangend met gezins- en opvoedingsproblematiek en/of een laaggemiddelde intelligentie. Er wordt nauw samengewerkt met ouders en verzorgers en andere betrokken hulpverleners.

Op de locatie Leidsevaart in Haarlem verblijven 8 jeugdigen. In de Kleine WoonVoorziening (KWV) wonen 4 jeugdigen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar, die intensief worden begeleid. Er wonen ook 4 jeugdigen in de Intensieve ZelfstandigheidsTraining (IZT), waar ze worden voorbereid op een meer zelfstandige vorm van wonen. Er wordt nauw samengewerkt met ouders en verzorgers en andere betrokkenen.
Jouw Teams vallen onder het Cluster Verblijf en je maakt deel uit van het clusteroverleg, samen met de Teamleiders, Gedragswetenschappers en de Manager. Je nieuwe teams willen heel graag kennis maken met jouw verfrissende visie op de (kleinschalige) jeugdhulp binnen Kenter.

Over je nieuwe werkgever

Kenter Jeugdhulp ondersteunt en begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe problematiek. 450 collega’s zetten zich elke dag in omdat ze erin geloven dat alle kinderen en jongeren recht hebben op maximale ontwikkelingsmogelijkheden. Kenter onderscheidt zich door een sterke combinatie van Jeugd GGZ en Opvoedhulp. Dat betekent dat Kenter een compleet aanbod heeft om cliënten optimaal te kunnen ondersteunen. Wij werken vanuit vijf locaties in de regio Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer, Amstelland en de IJmond.
Kenter biedt haar hulp vanuit een Cluster Verblijf en een Cluster Ambulant.

Mail ons!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Kenter? Mail naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl

Referentienummer:
2024-037
Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
01-09-2024
Startdatum:
18-07-2024
Locatie:
Santpoort-Noord
Contactpersonen:
Werving en Selectie Kenter Jeugdhulp
tel.: 0641039739
Bedrijfspagina:
http://kenterjeugdhulp.nl/
Terug naar boven